Hirdetés

Justice League Part One - Elkészült a forgatókönyv!

|

Hirdetés

Éppen a múlt héten beszéltünk róla a következő Batman film lehetséges rendezőjének kapcsán, hogy Chris Terrio készíti a kettészelt Justice League első részének szkriptjét, máris érkezett egy igencsak pozitív hír a Justice League Part One állapotáról. Az Entertainment Weekly hozta le a hírt, hogy Chris Terrio végzett a Justice League Part One forgatókönyvének írásával, aki mellesleg a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala szövegkönyvét is kipofozta, valamint ő körmölte a 2012-es Az Argo-akciót is. Jelenleg még nem tudjuk, hogy pontosan miről fog szólni a Zack Snyder rendezésében készülő film, de korábban azt pletykálták, hogy nem Darkseid lesz az, viszont Brainiac neve felmerült. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy jó kezekben van az Igazság Ligája mozi, a 2017. november 10-re datált Justice League Part One, de erről legkorábban a Batman Superman ellen. Az igazság hajnala premierjekor, 2016. márciusában bizonyosodhatunk meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.