Hirdetés

Justice League - Videón Cyborg, Flash és Aquaman

|

Hirdetés

A The CW "DC Filmes Presents: The Dawn of the Justice League" speciális műsorának keretén belül láthattuk már a hivatalos Suicide Squad trailert és a Wonder Woman film első kedvcsinálóját is, azonban a Warner Bros. kiadónak van még pár meglepetése, például a Justice League mozi tagjainak bemutatása egy-egy ízelítővel. Az is megerősítést nyert, hogy Green Lantern, vagyis Zöld Lámpás is a csapat része lesz, ugyanakkor őt az első hivatalos koncepciós rajzról és az alábbi videókból is kihagyták. Az első bemutatandó hős nem más, mint Flash (nem összekeverendő a Grant Gustin által játszott sorozatos változattal), akit Ezra Miller tolmácsol nekünk 2018. március 23-tól, méghozzá Seth Grahame-Smith (RJ Berger - Hard kor, Abraham Lincoln, a vámpírvadász, Büszkeség és balítélet meg a zombik) dirigálásában: https://www.youtube.com/watch?v=NxiSV0d_6Vw A következő karakter Aquaman, akit Jason Momoa kelt életre James Wan (Fűrész, Insidious, Démonok között, Halálos iramban 7) rendezésében, a dátum pedig 2018. július 27: https://www.youtube.com/watch?v=AjShWmDOLHw Végül itt van Cyborg is, akit Ray Fisher játszik el és 2020. április harmadikán mutatkozhat be a közönségnek: https://www.youtube.com/watch?v=V6QKf4xZqBs Persze az önálló filmek előtt még Zack Snyder rendezésében érkezik a Justice League: Part One, amely 2017. november 10-én kerül a mozikba, akkor fog először összeállni az álomcsapat (Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Cyborg, Aquaman, Green Lantern).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.