Hirdetés

Justice League vs. Teen Titans - Itt az első kép és a hangok listája

|

Hirdetés

A Warner Bros. Home Entertainment bemutatta a Justice League vs. Teen Titans animációs film első fotóját és megismerhetjük a szinkronhangokat is a TV Insidernek köszönhetően. A Justice League vs. Teen Titans története szerint Robin kénytelen a Titánokkal dolgozni, miután az Igazság Ligájából kirúgták egy küldetés alatt tanúsított magaviselete miatt. Miután az ördögi démon, Trigon csatlakozik a csapathoz, uralma alá vonja az Igazság Ligája tagjait rákényszerítve ezzel a fiatal hősöket arra, hogy megküzdjenek velük.

Justice-League-Teen-Titans-01-812x522
A karaktereket a következő színészek szólaltatják meg: Jason OMara (Batman), Jerry OConnell (Superman), Rosario Dawson (Wonder Woman) és Christopher Gorham (Flash). Trigon orgánumát az új Megtorló, Jon Bernthal adja, a Tini Titánok hangjait pedig a következők szolgáltatják: Raven (Taissa Farmiga), Blue Beetle (Jake T. Austin), Beast Boy (Brandon Soo Hoo), Starfire (Kari Wahlgren). Nightwing szinkronját Sean Maher, Robinét pedig Stuart Allan kölcsönzi. A Justice League vs. Teen Titans valamikor tavasszal jelenik meg DVD-n és Blu-ray-en. Várjátok már?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.