Hirdetés

Előzetesen a DC következő animációs filmje, a Justice League vs. The Fatal Five

|

Újabb animációs DC projekt a láthatáron.

Hirdetés

A Warner Bros. Animation felfedte közelgő Justice League vs. The Fatal Five című animációs filmjének első kedvcsinálóját, amelyről azt kell tudni, hogy a DC univerzum különböző korszakaiból származó hősök és gonosztevők fognak összecsapni egymással napjaink Igazság Ligája és a 31. századból érkező, időutazó Fatal Five tagjainak személyében.

Hirdetés

Az év első DC animációjaként számon tartott alkotás Bruce Timm nevéhez köthető, aki olyan klasszikus rajzfilmsorozatokon hagyta rajta a keze nyomát, mint a Batman, a Superman és az Igazság Ligája - utóbbi stílusa a Justice League vs. The Fatal Five rajzain is visszaköszön. Azonban nem ez az egyetlen hasonlóság, lévén az említett sorozatban Batman, Superman és Wonder Woman karaktereit megszólaltató Kevin Conroy, George Newbern és Susan Eisenberg a filmhez is kölcsönzik az orgánumukat.

Ugyan az egész estés animáció premierdátumát nem fedte fel a lenti videoanyag, de valószínűleg már egyáltalán nem kell sokat várnunk rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.