Hirdetés

Jogász lesz a Másnaposok sztárjából

|

A Másnaposok-filmek mindig pórul járó embere újfent a kisképernyő felé veszi az irányt, és méghozzá egy nem is akármilyen jogi szériához csatlakozik.

Hirdetés

Nemrég írtunk arról, mi minden derült már ki A férjem védelmében (The Good Wife) testvérsorozatáról, a jövő februárban bemutatkozó The Good Fight című sorozatról. A folytatás főszereplője ezúttal nem Alicia Florick, a "jó feleség", hanem egykori munkatársai, Diane és Lucca lesznek. Azonban nem csak a régi arcokkal, hanem jó pár új szereplővel is találkozhatunk majd.

Hirdetés

Az egyiküket, az államügyészi hivatalnál dolgozó feltörekvő csillagot, Colint, a nem mellesleg agglegény ügyvédet a Másnaposok-filmekből megismert Justin Bartha alakítja majd. Ő lesz az, aki Luccával nem egyszer szembekerül majd a tárgyalóteremben és szintén ő fog az ügyvédnővel romantikus kapcsolatba is kerülni.

Justin Bartha számára nem lesz újdonság a tévézés, hiszen jó pár éve egy vígjátéksorozatban, az idehaza Egy rém fura család címmel futó produkcióban játszotta az egyik főszereplőt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.