Hirdetés

Justin Lin két újabb Halálos Iramban filmet rendezhet

|

Nagy tervei vannak a Universal stúdiónak a Halálos iramban-sorozattal, ugyanis vissza akarják hozni Justin Lin rendezőt, aki a széria négy legsikeresebb filmjét jegyzi.

Hirdetés

Lin nemcsak a nyolcadik Halálos iramban-filmet készítené, hanem a következőt is, és ezzel vége lenne a sorozatnak. A két új filmet feszes tempóban forgatnák, hogy évente egyet be tudjanak mutatni, amivel a Universal fel tudná venni a versenyt a konkurencia szuperhősös produkcióival. Az Entertainment Weekly spekulációja szerint azonban a Universal később bármikor feltámaszthatja, azaz rebootolhatja a sorozatot, hiszen a széria eddigi darabjainak fele is az "az utolsó nagy melóról" szólt, aztán gyorsan jött a következő film. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.