Hirdetés

Justin Simien rendezheti a Flashdance sorozatváltozatát

|

A sorozat a klasszikus film rebootja lesz.

Hirdetés

A Paramount+ úgy döntött, hogy modernizált közegbe helyezi a nyolcvanas évek egyik zenés/táncos klasszikusát, a Flashdance-et. A reboot sorozat formájában fog érkezni, a legújabb hírek szerint pedig már az is megvan, hogy ki lesz az, aki a rendezői székbe ül. Justin Simien, a Kedves fehér emberek című Netflix sorozat alkotója lett a befutó.

Hirdetés

Annak idején, 1983-ban a Flashdance bár nem kapott túlságosan megnyerő kritikákat, siker lett belőle. A film meghatározta a nyolcvanas évek sikerfilmjeinek esztétikáját (ún. videoklip-esztétikát kezdett el meghonosítani), egyben pedig ez volt az első olyan film, amelyen együtt dolgozott a két híres producer: Jerry Bruckheimer, valamint a később elhunyt Don Simpson. A Joe Eszterhas forgatókönyvéből készült filmben egy hegesztőmunkásként dolgozó lány táncosnői ambícióit mutatta be, miközben egy romantikus szálat is beleszőttek a cselekménybe (ahogyan az kvázi elvárt). A sorozat ezzel szemben már egy olyan fekete bőrű nőt fog középpontba állítani, aki sztriptízbárban táncol, miközben minden álma, hogy a balettel foglalkozzon. 

Justin Simien rendező alkalmasnak tűnik a feladatra, hiszen tető alá hozta a rendkívül szellemes, fekete életmódot hitelesen ábrázoló Kedves fehér embereket. Ha valami, az ő jelenléte mindenképpen garancia arra, hogy egy kellően csípős tónusú, szarkasztikus, de szívvel-lélekkel teli, szórakoztató adaptációja lesz az eredeti alkotásnak. 

Íróként csatlakozik még a stábhoz Tracy McMillan, executive producerként pedig Angela Robinson - aki egyben a pilot epizód rendezését is magára vállalta. Hogy mikor láthatjuk leghamarabb az első epizódot, arról egyelőre nincsen információnk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.