Hirdetés

Justin Theroux mint Dr. Strange?

|

Egyes információk szerint Justin Theroux előrehaladott tárgyalásokat folytat a Marvellel.

Hirdetés

Sőt, inkább már azt beszélik, hogy Theroux-t biztosan kiválasztották, aki a főszerep eljátszása mellett a forgatókönyvet is írná. Eddig olyan filmekben szerepelt, mint a Szellemtanya, a Miami Vice és az Amerikai pszichó. A színész felelős a Trópusi vihar, a Vasember 2 és a Mindörökké rock szkriptjeiért. Dr. Strange egy önző és arrogáns new york-i sebész, aki egy autóbaleset után a Himalájába megy, hogy pszichikus erőket tanuljon és szembeszálljon a gonosz varázslókkal és más törvénysértőkkel. Korábban olyan neveket híreszteltek, mint Viggo Mortensen, Adrien Brody és Patrick Dempsey. Dr. Strange várhatóan a Marvel 3. fázisának lesz a része. Jó választás lenne?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.