Hirdetés

Justin Timberlake Woody Allen-nel forgat!

|

Nálunk még be se mutatták a Café Society-t, de Woody Allen már meg is találta következő filmjéhez a főszereplőket.

Hirdetés

Ismerve Woody Allen-t és munkamódszerét, nem érhet meglepetésül minket, hogy alig mutatták be legutóbbi filmjét, a Café Society-t (bemutatója Cannes-ban volt, főszereplők között Kristen Stewart-ot és Jesse Eisenberg-et is láthatjuk), máris elkezdte castingolni következő mozgóképét. 

Hirdetés

Az egyelőre cím nélkül álló projekt a következő nevekkel fogja árulni magát a nézők felé: Justin Timberlake, Kate Winslet, James Belushi és Juno Temple. Csupa remek színész (igen, Timberlake sem nevezhető tehetségtelennek) és eddig egyikük sem volt még olyan szerencsés, hogy az évente egy filmet szállító Woody Allen-nel dolgozzon. A film ősszel kezd forogni New York-ban, a történetben pedig vélhetően lesz legalább egy olyan karakter, aki valamilyen (vagy alkotói, vagy magánéleti) válságban szenved és egy nő, aki ebből megpróbálja kirángatni. Mindeközben - csendben jegyezném meg - Allen az Amazon számára készíti élete első sorozatát, amit izgatottan várunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.