Hirdetés

"Jut eszembe..." 10 cameo, ami benne lehetne a S.H.I.E.L.D. sorozatban

|

Ahogy sokszor írtunk már róla, Joss Whedon S.H.I.E.L.D. sorozatot fog rendezni, aminek a forgatása akár már januárban elkezdődhet.

Hirdetés

Azt már bejelentették, hogy biztosan visszatér Clark Gregg szeretett ügynökünkként, Coulsonként illetve szerepelni fog Ming-Na is, mint Melinda May ügynök, aki bár remek pilóta és fegyverszakértő is egyben, azonban a csatatéren szerzett kellemetlen tapasztalatok némileg megtörték a személyiségét. A sorozat lehetőséget nyújt arra, hogy jelentősen bővítsék a Filmes Univerzumot karakterekkel, akiket még nem láttunk a mozivásznon. Íme egy lista, amin azok szerepelnek, akiknek elsősorban lehet esélyük bemutatkozni illetve őket lehetne itt bevezetni (akár a 2.fázisos filmek előtt, amit valljunk be, logikus lépés lenne.) A lista abszolút szubjektív!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.