Hirdetés

"Jut eszembe..." 5 ok, amiért a Marvel 2.fázisa még jobb lehet

|

Mielőtt a Bosszúállók a mozikba kerültek volna és elnyerte a minden idők harmadik legnagyobb bevételt hozó film címét, már el is kezdődtek a pletykák, hogy milyen Marvel filmek jelenhetnek meg a következő néhány évben.

Hirdetés

Sokan azt hiszik,hogy a Bosszúállók egy korszak végét jelentik, ez valójában valami sokkal nagyobb dolog kezdete. Ahogy Nick Fury mondta: " Mr. Stark, maga egy nagyobb univerzum részévé vált, csak még nem tudja" Olyantájt még egyikünk sem nagyon értette, hogy ez a mondat mit jelent. Csupán néhány crossovert vagy egy közös franchise-eseményt? Ez a mondat alapvető változást hozott a készülő filmek terén.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.