Hirdetés

Kal-El is tiszteletét teszi a Supergirl-ben

|

Hirdetés

A CBS októberben indított sorozata ugyan Superman kuzinjára, Supergirl-re koncentrál, de hébe-hóba felbukkan maga az Acélember is - bár jelenléte vagy távoli, vagy pedig a kamera az istennek sem mutatja az arcát, a lényeg, hogy nem csinál úgy a sorozat, mintha nem is létezne. Nemrégiben már felröppentek olyan hírek, hogy castingoltak valakit Superman szerepére, így joggal sejthettük, hogy végre ténylegesen láthatjuk őt és nem kell csupán a kezére vagy köpenyének egy részletére hagyatkoznunk és a fantáziánkra bízni, hogy hogy néz ki. A választás azonban talán sokak számára csalódást okozhat, ugyanis... *dobpergés* ...a szerepre egy 13 éves srácot szerződtettek, nevezetesen Daniel DiMaggio-t (Tales of Halloween; A Tigers Tale).

"For The Girl Who Has Everything" -- When a parasitic alien attaches itself to Kara and traps her in a dream world where her family is alive and her home planet was never destroyed, Karas beloved cousin Kal-El (Daniel DiMaggio) joins her and her parents in domestic Kryptonian bliss, where neither of them needed to escape to Earth, or become super heroes, on SUPERGIRL, Monday, Feb. 8 (8:00-9:00 PM, ET) on the CBS Television Network.
A For the Girl Who Has Everything címre keresztelt epizód lesz a fiú sorozatban történő debütálása, és ha lehet hinni egyes információknak, számíthatunk a visszatérésére. És, hogy milyen apropóból fogjuk megismerni jobban a kicsi Kal-El-t? Vessünk csak egy pillantást az epizód szinopszisára:
Karát barátainak kell megmenteni, miután a lányt egy élősködő földönkívüli ejti foglyul és egy olyan álomvilágot teremt számára csapdaként, melyben a családja még él és a szülőbolygója soha nem pusztult el. Ebben a kriptoni boldogságban csatlakozik Karához kuzinja, Kal-El és szülei, és egyikük sem kényszerül arra, hogy a Földre meneküljön vagy szuperhős legyen. Ugyanekkor Alex-nek, Hank-nek és a DEO-nak kell visszacsapnia egy kriptoni támadást, míg Kara eszméletlen.
A For the Girl Who Has Everything című epizódot a nagyérdemű a holnapi nap folyamán (február 8) láthatja először. Addig is nézegessünk néhány képet:
[gallery ids="79386,79387,79388,79389,79390,79391"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.