Hirdetés

Kalandférgek 3 - Bemutatkozó kép + Trailer (Update)

|

Ott tartunk, hogy Neil Patrick Harris nevével szinte bármit el lehet adni (gondoljunk csak a Hupikék törpikékre), szerencsére Harold és Kumar-t csak kiegészíti, hiszen magukban is közepesen viccesek.

Hirdetés

Eredeti nevén A Very Harold & Kumar 3D Christmas-ként látja meg a napvilágot a Todd Strauss-Schulson készítette itthon csak Kalandférgek 3-nak nevezett vígjáték, melynek két abszolút idióta főszereplője - Harold Lee és Kumar Patel - visszatér és remélhetőleg jobbat nyújtanak egy silány közepesnél. Kal Penn és John Cho mellett újfent beugró sztárjaink között köszönhetjük Neil Patrick Harris-t is, aki önmagát alakítja és aki mellett beugrik még Danny Trejo, valamint Eddie Kaye Thomas.  Bővebb infó és a fenti kép (giga méretben) a folytatásban.

Update: A legelső trailerrel kiegészítve!

Update #2: magyar feliratos trailerrel kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.