Hirdetés

Kamu bombariadó miatt tartóztatták le a Deadpool egyik színészét

|

Legyen bármekkora mókamester is az ember, ilyesmivel nem illik viccelődni.

Hirdetés

A szilícium völgy és a Deadpool filmek sztárját, T.J. Miller-t a hatóságok várták a New York-i LaGuardia reptéren. A színészt azzal a váddal vették őrizetbe, hogy hamis információt nyújtott a rendőrségnek egy robbanó szerkezettel kapcsolatban. Miller még márciusban kiáltott bombariadót egy Amtrak vonaton, most pedig olyan vádakkal kell szembenéznie, amelyek legrosszabb esetben akár 5 év szabadságvesztéssel is járhatnak.

Hirdetés

A rendőrség tájékoztatása szerint Miller március 18-án tárcsázta a 911-et és azt állította, hogy a Washington D.C.-ből a New York-i Penn állomás felé tartó Amtrak 2256-os vonaton utazik, amelyen az egyik női utasnak egy bomba van a táskájában. Hívásában egy barna hajú, sálat viselő nőt írt le a színész. A bejelentést követően a Connecticut-i Westport városában megállították a vonatot, evakuálták az utasokat majd tűzszerészek átvizsgálták a szerelvényt, ám nem találtak bombára utaló nyomokat.

A nyomozók később telefonon felkeresték Millert, aki ekkor már azt állította, hogy a nőnek vörös haja volt és piros sálat viselt. A történetéhez azt is hozzátette, hogy egy fekete gurulós bőrönd volt a nőnél, aki folyamatosan leellenőrizte annak tartalmát, de soha nem vett ki belőle semmit. Állítása szerint a nő minél előbb el akarta hagyni a vonatot úgy, hogy a táskáját hátrahagyja. Ez a jelentősen eltérő sztori már szemet szúrt a rendőröknek és megkérdezték a bejelentőtől, hogy fogyasztott-e alkoholt, vagy esetleg szenved-e valamilyen mentális betegségben. A színész azt mondta, hogy csupán egy pohár vörösbort ivott, illetve kiemelte, hogy nem szokott ilyen bejelentéseket tenni, de aggódott az utasok biztonsága miatt a nő gyanús viselkedése miatt.

Hamarosan kiderült, hogy Miller valójában nem a 2256-os, hanem a 2258-as számú vonaton ült, ami nem sokkal később szintén megérkezett Westportba és hasonló módon átkutatta a hatóság, de nem találtak rajta semmit. A rendőrség kihallgatta a személyzet egyik tagját, aki elmondta, hogy Miller már a beszálláskor illuminált állapotban volt és az utazás során több pohár italt is fogyasztott. Ezen felül váltott néhány kellemetlen szót egy hölgy utastársával, akire a jelek szerint Miller heccből ráhívta a bombaosztagot. John H. Durham védőügyvéd egyelőre annyit mondott, hogy a vád nem egyenlő a bizonyítékkal és várnunk kell a tárgyalás végbemenetelére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.