Hirdetés

Kane & Lynch - A hivatalos sztori

|

Kis kutakodással igazi gyöngyszemre leltem a Kane & Lynch mozi kapcsán, ugyanis 2013-as dátummal a Big Bang Media fogja kiadni hazánkban, ráadásul mást is találtam...

Hirdetés

Például a film hivatalosnak vélhető rövid sztoriját, amely valahogy így hangzik: Kane (Bruce Willis) zsoldos, Lynch (Jamie Foxx) pedig egy múlt nélküli skizofrén. A két férfi a halálsorra való áthelyezésük során ismeri meg egymást. Amikor Kane korábbi bandája megtámadja és elrabolja őket, a valószínűtlen duó tagjai kénytelenek összefogni, és megszerezni egy ellopott mikrochipet, amivel megmenthetik Kane családját, és talán fényt deríthetnek Lynch valódi személyazonosságára. A játékból készült mozi 2013-ra tehető F. Gary Gray (Az olasz meló, Törvénytisztelő polgár, Túl mindenen) elképzelésében, Kyle Ward és Skip Woods forgatókönyve alapján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.