Hirdetés

Kane & Lynch mozi - Januárban forog a kamera?

|

Bizonyos források azt hirdetik, hogy a számos hányattatáson átment Kane & Lynch moziváltozata végre-valahára beérhet, és azt is megmerik kockáztatni ezek a források, hogy mikor kezdik el a munkálatokat.

Hirdetés

A Kane & Lynch tervezett forgatása állítólag januárban kezdődik New Orleans-ban, ami azért is érdekes, mivel a két főszereplő meglétének ténye mellett a projekt jelenleg nem rendelkezik rendezővel. Simon Crane és Patrick Alessandrin is dobta az adaptációt, így nem tudni, hogy ki vezérli majd le januártól, ha valóban igazak a pletykák. Az továbbra is megerősítettnek tűnik, hogy Bruce Willis, valamint Jamie Foxx lesz Kane és Lynch. A forgatókönyvíró továbbra is az a Kyle Ward, aki a Hitman 2 szkriptjét is papírra veti.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.