Hirdetés

Kane & Lynch mozi - Még ne temessük!

|

Bruce Willis után a kissé vitatott szerepű Jamie Foxx is azt nyilatkozta a napokban, hogy egyáltalán ne temessük még a Kane & Lynch adaptációt, pozitívan nézzünk a jövő elé!

Hirdetés

A forgatást már tavaly ősszel kellett volna kezdeniük, de határozatlan időre elhalasztották, majd gyorsan egymás után két rendező (Simon Crane, Patrick Alessandrin) is viszlátot intett a produkciónak. Az IGN most épp úgy szervezte ügyeit, hogy beszélhetett Jamie Foxx-szal, aki elmagyarázta, hogy bár megkésve de törve nem, még mindig megfogják csinálni a filmet. A Lionsgate állítólag három rendező között vacilál: Wayne Kramer (Halálos hajsza), F. Gary Gray (Olasz meló), Antoine Fuqua (Brooklyn mélyén). A jelenlegi tervek a 2011 első negyedévét sürgetik forgatásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.