Hirdetés

Kanyarban Frank Miller klasszikusának előzménysztorija

|

Régóta tervben van, ám most már biztosan érkezik is a 300 képregény előzménytörténete.

Hirdetés

Úgy tűnik végre úton a Sin City-t is jegyző Frank Miller, 1988-as kult művének előzményeit felgöngyölíteni kívánó képregény, mely a hasonlóan sikeres blockbuster mozi után tizenegy, a forrásművet követően pedig harminc évvel később, valamikor 2018-ban debütál majd a Dark Horse Comics gondozásában. 

Hirdetés

Az Entertainment Weekly pedig már az első, hivatalos képanyagát is nyilvánosságra hozta a Xerxes: The Fall of the House of Darius and the Rise of the Alexander név alatt futó, egyébként különböző címekkel és koncepcióval már 2009 óta a levegőben lógó projektnek.

Maga történet a perzsa császárra, Xerxészre helyezi majd a fókuszt, egészen pontosan a Királyok Királyának azon életszakaszára, amikor is hatalmas seregével, bosszútól fűtve rohanta le Görögországot, elindulva ezzel a hőn áhított istenné válás vérgőzös ösvényén. A cím ugyanakkor Nagy Sándor Perzsiát érintő hódításainak hangsúlyos bemutatását is előrevetíti, így téve ezzel kerek egésszé a körüljárt cselekmény koncepcióját.

A mára bőven klasszikusra nőtt 300 képregény azóta is megismételhetetlen, a filmet pedig alig akad ember, aki ne szeretné, úgyhogy ebből nagy baj nem lehet majd. Mi izgatottan várjuk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.