Hirdetés

Kaphatunk-e még önálló Superman filmet a Batman Superman ellen eseményei után?

|

Hirdetés

A 2013-as Acélember sikerei után a rajongók arra számítottak, hogy a Warner Bros. a következő Comic-Con-on bejelenti a folytatást. Ehelyett azonban a stúdió egy világrengető hírrel érkezett San Diegoba, miszerint a következő filmjük a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala lesz, amivel elindítják a DC Filmes Univerzumot. Most, hogy túl vagyunk ezen a filmen rengetegen szeretnének látni egy önálló Batman filmet, illetve sokan morfondíroznak azon, hogy vajon lehetséges-e egy Acélember 2? Az IGN-nek esélye volt a Supermant alakító Henry Cavillel beszélgetni, a színész pedig elmondta, hogy karaktere következő filmjének sorsa a Batman Superman ellen sikerén múlhat:

Úgy hiszem, hogy ennek a filmnek a sikerességén múlik. Ha minden jól megy, akkor elkezdhetünk tárgyalni a Warner Bros.-al egy önálló Superman filmről. Viszont megvannak már a terveik az Igazság Ligájáról és különböző más filmekről, szóval igazság szerint jól kell időzítenünk. Olyasmi ez, amit nagyon szívesen megcsinálnék.
Az Igazság Ligája 1. részének forgatása már jövőhét hétfőn, azaz április 11-én elkezdődik az angliai Leavesden Stúdióban, a premiert pedig 2017. november 17-re tűzték ki. A film 2. része 2019. júniusában fog érkezni, viszont azt egyelőre nem tudjuk, hogy ennek mikor kezdik el a rögzítését. Talán tudnak helyet szorítani az Acélember 2 számára, viszont Zack Snyder szerint éppen a Batman Superman ellen eseményei miatt nem jelentették be a filmet:
Ha összetudunk hozni egy jó forgatókönyvet, akkor remek lenne még egy Superman filmet készíteni. Az egyik ok, amiért nem jelentettük még be a folytatást azaz, hogy támogassuk a Batman Superman ellen kimenetelét.
Charles Roven producer szintén elmondta, hogy tervben van egy új Superman film, de egyelőre semmi sem hivatalos, mert túlságosan lefoglalja őket a DC univerzum többi részének építése. Ti szeretnétek látni az Acélember folytatását, vagy jobban örülnétek annak, ha a stúdió a többi szuperhősére koncentrálna?  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.