Hirdetés

Elkészült a tervezett Kaptár-reboot forgatókönyve

|

Megtudtuk, melyik Resident Evil részből merít a legtöbbet.

Hirdetés

Bár azt még mindig nem tudni, hogy mikor fogjuk látni a Resident Evil-franchise legújabb élőszereplős próbálkozását, de a Mortal Kombat-reboot forgatókönyvét jegyző Greg Russo elmondása szerint már benyújtotta a stúdiónak a szkript első változatát, ráadásul azt is elárulta, hogy a videojáték-sorozat melyik része inspirálta legfőképp munkája során.

Hirdetés

"Természetesen nagy rajongója vagyok ennek a világnak, így roppant szórakoztató volt dolgozni rajta. És mivel korábban már hat Kaptár-filmet is készítettek, próbáltam mindent megtenni annak érdekében, hogy a reboot különbözőnek hasson. Számomra egyértelmű volt, hogy vissza akarok térni a gyökerekhez és újra ijesztővé tenni, szóval meglehetősen adta magát, hogy a Resident Evil 7. volt a legnagyobb inspirációm.

Körülbelül egy éven át dolgoztam a rebooton, mikor James Wan bekerült a képbe, és ekkor már nagyjából kész is volt a forgatókönyvem. Benyújtottam az elképzelésem a producereknek, akik elégedettnek tűntek, innentől pedig csak rajtuk áll, hogy mit kezdenek vele."

A hat korábbi Kaptár-film összesen 1,2 milliárd dollárt gyűjtött a mozipénztáraknál, tehát ha kritikailag nem is lett túl kiemelkedő mindegyik felvonás, pénzügyileg minden idők legsikeresebb filmsorozatának számít videojáték-adaptációk tekintetében. Ebből adódóan nem olyan meglepő, hogy a stúdió mindössze két évvel a szériát lezáró A Kaptár - Utolsó fejezet után már gőzerővel dolgozik egy újraindiítás előkészületein James Wan produceri felügyeletével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.