Hirdetés

Karácsonyi lidércnyomás - Tim Burton folytatná?!

|

Még 1993-ban Tim Burton, mint író segítette a Karácsonyi lidércnyomás megalakulását, amely aztán végül a saját stílusa jegyében született meg, és varázsolt el legtöbbünket a maga módján.

Hirdetés

A legfrissebb pletyka szerint lehetséges, hogy Tim Burton elszeretné készíteni a Karácsonyi lidércnyomás folytatását. Egy nemrégiben adott interjújában Paul Reubens azt nyilatkozta, hogy szeretne újra Burton-nel együtt dolgozni, de jelenleg rendkívül elfoglalt, számtalan projektje van készülőben, vagy tervben. Reubens ezután elhadart egy listát Burton tervezett filmjeiről, és mit ad isten, benne volt a Karácsonyi lidércnyomás folytatásának ötlete is. Lehetséges, hogy igaz amit suttognak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.