Hirdetés

Karakterposztereken a Daredevil sorozat!

|

Hirdetés

Jövőhét pénteken, azaz április 10.-én érkezik a Netflixre a Marvel Daredevil sorozatának mind a 13 epizódja. A stúdió most öt karakterposztert dobott ki nekünk, amelyek a helyes sorrendben egymás mellé pakolva egy egybefüggő képet alkotnak. A sorozat Matt Murdock-ot követi nyomon, aki még fiatal korában veszítette el látását, ám azóta szemei helyett, egy nem mindennapi érzékkel tekint a világra. Napközben öltönyben küzd az igazságárt, éjjel pedig a Daredevilként elhíresült igazságosztó szerepében járja New York utcáit. Főbb szerepekben Charlie Cox (Matt Murdock), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple), Bob Gunton (Leland Owlsely azaz The Owl), Vondie Curtis Hall (Ben Urich), Toby Leonard Moore (Wesley, Wilson Fisk jobb keze), Ayelet Zurer (Vanessa Fisk) és Vincent D’Onofrio (Wilson Fisk). [gallery columns="5" ids="48340,48341,48342,48337,48339"]

dd1
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.