Hirdetés

Karakterposztereken a Tini Nindzsa Teknőcök 2 tekijei

|

Hirdetés

Egy igencsak pörgős előzetes és a Krangot leleplező Superbowl TV Spoton túl kíváncsian vártuk, hogy mivel hozakodik elő legközelebb a Tini Nindzsa Teknőcök 2 marketinggépezete. Ezúttal a már klasszikus "minden karakter kap egy saját plakátot, amin a kamerába vagy a messzeségbe bámulnak" lapot húzták elő a merketingesek, így megcsodálhatjuk, ahogy a négy teknőc - Michelangelo, Raffaello, Donatello és Leonardo - a várost kémlelik egy-egy poszteren. A Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból rendezését Dave Green (Earth to Echo) végezte Josh Appelbaum és André Nemec (Alias, Mission: Impossible - Fantom protokoll) forgatókönyve alapján, a producerei feladatokat pedig többek között Michael Bay látta el. A rajongók érdekében reménykedünk benne, hogy a négy teknőctesó után Megan Fox, Stephen Amell és a rosszarcok is megkapják a maguk karakterposzterét, június 2-án pedig kiderítjük a mozikban, hogy mennyire gurult el a készítők gyógyszere. [gallery columns="4" ids="80649,80650,80651,80652"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.