Hirdetés

Karakterposztereken Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész

|

Rengeteg karakterposzter került ki Az éhezők viadala következő felvonása kapcsán.

Hirdetés

Három posztert a rajongók oldottak fel a film vírus oldala, a District13.co.in segítségével, és még három érkezett, valószínűleg ideje korán, de mi ezt egy csöppet sem bánjuk. Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész idén november 20.-án érkezik, míg a 2. rész gyakorlatilag egy évvel később, 2015 november 19.-én. Főbb szerepekben Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Julianne Moore, Michelle Forbes, Natalie Dormer, Stef Dawson, Evan Ross, Gwendoline Christie, Patina Miller, Wes Chatham, Jeffrey Wright, Woody Harrelson, Phillip Seymour Hoffman, Elden Henson és Robert Knepper.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.