Hirdetés

Karakterposztereket kapott a Szemfényvesztők 2

|

Hirdetés

A 2013-as Szemfényvesztők szépen teljesített a pénztáraknál és a kritikusoknál egyaránt, ezért nem ússzuk meg a folytatást, amelyet már nem Louis Leterrier (A szállító, A hihetetlen Hulk, A titánok harca), hanem Jon M. Chu (G.I. Joe: Megtorlás, Step Up 3D) rendezett Ed Solomon és Pete Chiarelli forgatókönyve alapján. A Szemfényvesztők 2-ben visszatér a kis csapat nagy része (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg és Dave Franco - Isla Fisher várandós, így passzolta a projektet), valamint néhány ismerős arc (Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Michael Caine) is felbukkan, de kapunk újakat is (Daniel Radcliffe, Jay Chou, Lizzy Caplan). A hivatalos sztori szerint egy évvel azt követően, hogy túljártak az FBI eszén, és végrehajtották a hatalmas szemfényvesztést, a Négy Lovas egy veszélyes ellenséggel találja szembe magát, ami arra kényszeríti őket, hogy egy minden eddiginél nagyobb varázslattal rukkoljanak elő. Íme a Szemfényvesztők 2 gárdája: [gallery size="medium" ids="80499,80500,80501,80502,80503,80504,80505,80506,80507"]   A Szemfényvesztők 2 2016. június 9-én jelenik meg, miközben a Lionsgate már a harmadik részen dolgozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.