Hirdetés

Kardfog visszatérhet a Farkas 3-ban

|

Hirdetés

Az Oscar 2016 kapcsán most a Spotlight - Egy nyomozás részletei sikerében fürdő Liev Schreiber tavaly már feltüzelte azzal a Farkas/Rozsomák rajongókat, hogy szívesen visszatérne Kardfog (Sabretooth) szerepében, noha tárgyalásról akkor szó sem volt közte és a Farkas 3 producerei között. Vannak azonban újabb fejleményeink is. Az MTV News tudósított róla, hogy miközben Schreiber a Spotlight "Legjobb film" kategóriában való győzelmét ünnepelte, sikerült elkapniuk egy-két szóra és megerősítette nekik, hogy már folynak a tárgyalások azzal kapcsolatban, hogy Kardfogként újra láthassuk a Farkas 3-ban:

Beszéltünk már róla. Nem tudom. Ő említette nekem [Jackman]. Az Old Man Logan sztori - igazán tetszetős. Ez olyasmi, amit meg tudnék csinálni.
Schreiber a 2009-es X-Men kezdetek: Farkasban tűnt fel Kardfog képében Logan ellenfeleként, ám Bryan Singer rendezése, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai lényegében újraindította az idővonalat, így talán az X-Men kezdetek: Farkas eseményeit semmisnek vehetjük és Kardfog is megkaphatná azt a második esélyt, amit Deadpool nemrég.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.