Hirdetés

Karen Gillan a Jumanji-remake-jében

|

A Doctor Who és A Galaxis Őrzői sztárja is beszállhat a társasjátékba.

Hirdetés

Ugyan még mindig emésztjük, hogy a néhai Robin Williams egyik családi klasszikusát remake-elik, a szereposztás egyre izgalmasabb, hiszen Dwayne Johnson és a színészkedéssel egyre inkább kacérkodó Nick Jonas mellett olyan komikusok szerepelnek még benne, mint Kevin Hart és Jack Black. További bohócok helyett viszont egy feltörekvő grácia csatlakozott a stábhoz.

Hirdetés

A Doctor Who Amelia Pond-ja és A Galaxis Őrzői kék Nebulája is mostantól a Jumanji-remake stábját erősíti. Annyit tudni, hogy a skót színésznő egy Martha nevű karaktert fog életre kelteni a 2017, július 28.-ra tervezett bemutatandó filmben. A Jumanji-t Jake Kasdan (Rossz tanár, Szexvideó) rendezi, Matt Tolmach (Pókember filmek) produceri felügyelete alatt. A lecke fel van adva, mivel az 1995-ös klasszikus 260 millió dollárt keresett világszerte, ami mai árfolyamra átszámolva már lényegesen többet érne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.