Hirdetés

Karib-tenger kalózai 5 - Gondok a forgatókönyvvel

|

Annak ellenére, hogy már egy ideje kész a Karib-tenger kalózai ötödik részének forgatókönyve, a Disney stúdió még csak most nyilatkozott az irományról, de nem éppen fényesen.

Hirdetés

Annyira nem fényesen, hogy rövid tárgyalába elegyedtek Terry Rossio forgatókönyvíróval, amelynek az lett a vége, hogy a Disney kifejtette elégedetlenségét a szkripttel kapcsolatban és újraíratja az egészet! Hogy min borulhatott ki a bili, azt jótékony homály fedi, de az illetékesek nyilván kisebb hibák miatt nem íratnák újra elejétől kezdve a forgatókönyvet, tehát Rossio vagy nagyon elszállhatott, vagy pocsék sztorit írt. Az ötödik epizóddal kapcsolatban egyébként annyi biztos, hogy Jerry Bruckheimer maximálisan támogatja továbbra is, illetve Johnny Depp biztosan visszatér Jack Sparrow kapitányként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.