Hirdetés

Karib-tenger kalózai 5 - Szkript elkészítve, de hol a főszereplő?

|

Hazánk állóvízén május 19-én mutatják be a Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című epizódot, Jerry Bruckheimer és a kalózbrigád máris elkészítették a következő felvonás szövegkönyvét.

Hirdetés

Na jó, kicsit csaltam, nem ők körmölték a szkiptet, ők csak fizették a forgatókönyvírót, aki az eddig megjelent Karib-tenger kalózai részek közül hármat is lejegyzett - ő lenne az a bizonyos Terry Rossio. A Disney továbbá nem mással szeretné folytatni a produceri munkálatokat, mint Jerry Bruckheimer-rel (továbbra is) és a dirigáló székbe Rob Marshall urat tennék újfent. Ez mind szép és jó, csak egy a bökkenő: a széria legfőbb gyöngyszeme, Johnny Depp (alias Sparrow kapitány) naptára roskadásig tele van projektekkel és szeretne néha szünetet is tartani a loholásban, ezért az Ismeretlen vizeken fejezet után nem egyhamar láthatunk újabbat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.