Hirdetés

Karl Urban megfejtette a Dredd bukásának az okát

|

Karl Urban szerint, ha jobban bepromózták volna a 2012-es Dredd című filmet a marketingesek, akkor már rég zöld utat kaptak volna a folytatásokra.

Hirdetés

A 2012-es Dredd 3D-t méltán tartják a legjobb képregényadaptációk és akciófilmek között, és a rajongók azóta sem tettek le róla, hogy láthassák a folytatást, méghozzá ismételten Karl Urbannal a főszerepben. Urban szívéhez is hozzánőtt a karakter - nem csoda, hiszen kölyök kora óta imádta a Dredd képregényeket -, és ugyanúgy kardoskodik egy újabb Dredd kaland mellett, mint ahogy Ron Pearlman teszi azt a Hellboy trilógia lezárásáért.

Hirdetés

Miközben Urban filmes, illetve sorozatos folytatások mellett is kampányol, azt is tudni véli, miért nem teljesített úgy a 2012-es Dredd a mozikban, ami elvárható lett volna non-stop akcióorgiától - és ami zöld utat nyitott volna rögtön egy második résznek.

"A Dredd tökéletes példája a marketinges bukásnak. Már hetekkel a premier előtt figyeltem a film reklámjait, és az alapvető probléma egyszerűen az volt, hogy senki sem tudott róla, hogy ki fog jönni ez a film. Tekerjünk csak előre a DVD megjelenésig, amikor is az első héten 750,000 példány kelt el egyedül Észak-Amerikában. Ez is tisztán mutatja, hogy addigra a nézők tudomására jutott a film, ami érdekelte is őket."

Szerencsére azért nem kell mellőznünk Karl Urbant a várva várt, és talán örökké kívánságlistán maradó Dredd-folytatásig, hiszen idén a Star Trek 3-ban is láthatjuk, valamint a jövőre érkező Thor Ragnarokban is fel fog bukkanni, ezúttal negatív szerepben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.