Hirdetés

Karl Urban szerint van esély egy Dredd sorozatra

|

Karl Urban, a Star Trek filmek sztárja a hétvége folyamán ellátogatott a Calgary Expóra, ahol a közönség többek között a 2012-es Dredd folytatásáról is érdeklődött.

Hirdetés

A téma azért lett újra aktuális, mert a színész a közelmúltban Twitteren jelzett olyan streaming szolgáltatók felé, mint az Amazon és a Netflix, hogy ugyan lenne-e kedvük készíteni egy Dredd mini-sorozatot?

Hirdetés

Az Urban főszereplésével készült alkotás azon filmek keserédes listáját bővíti, amelyeket a kritikusok és nézők egyaránt elismernek, ám a bemutatójukkor nem voltak elegen kíváncsiak rájuk ahhoz, hogy végül sikeresek legyenek. A potenciális sorozattal kapcsolatban a színész azt nyilatkozta, hogy "beszélgetnek róla", ám mielőtt túlságosan izgalomba jönnénk, nagyjából ugyanezt szajkózza már 2012 óta, akárhányszor csak szóba kerül a folytatás.

Hozzá képest a producerek jóval távolságtartóbbak voltak az utóbbi években, azt elismerik, hogy szívesen elkészítenék a Dredd 2-őt, viszont sajnos jó páran buktak az első résszel, így nem egyszerű feladat tető alá hozni a következőt. Kapunk-e valaha folytatást a Dreddhez? Nem tudjuk, de ha érdekel a fegyveres bírák világa, akkor bátran lapozzátok fel azokat a képregényeket, amelyeket a Karl Urban-féle film után adtak ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.