Hirdetés

Karl Urbannak van ötlete a Dredd folytatására

|

Hirdetés

Igencsak kellemes meglepetés volt 2012-ben a Pete Travis (Végjáték, Nyolc tanú) által rendezett, Karl Urban nevével fémjelzett Dredd, amely körül azóta kialakult már egy finom kultusz, viszont mivel a gyártási költségét nem hozta vissza a kasszáknál, ezért a Lionsgate nem adott zöld utat a folytatásnak, hiába kampányolt érte mindenki, hiába készült petíció is. Egy rajongó felvetette Karl Urbannak Twitteren, hogy milyen remek lenne, ha a Dredd folytatása megvalósulna a Netflix jóvoltából, mire a színész válaszában egyetértett vele, szerinte is meg kell csinálni a Dredd 2-t a Netflixen vagy az Amazonon, ugyanis a Mega-City One történetei igazi aranybánya:  

Mivel a producerek azóta is nagyban hallgatnak a Dredd 2-ről, ezért a rajongók utolsó reménye tényleg csak a Netflix vagy az Amazon lehet. Mi is szívből szeretnénk, hogy megvalósuljon a következő rész.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.