Hirdetés

Ezért nem vállalta Kate Beckinsale Wonder Woman szerepét

|

Egyszer az Underworld filmek sztárjának is felkínálták Csodanő szerepét, de a színésznő elutasította a felkérést.

Hirdetés

Petty Jenkins Wonder Womanje után nehéz elképzelni, hogy bárki nemet mondjon arra, hogy pajzzsal és karddal a kezében formálja meg az amazon hercegnő szerepét, de volt idő, amikor jóval nehezebben lehetett eladni a karaktert. Mielőtt Gal Gadot a főszerepbe került volna a brit származású Kate Beckinsalet is megkörnyékezték a szereppel, ám ő visszautasította azt.

Hirdetés

Persze mindez nem mostanában történt, hanem a 2000-es évek elején, amikor a színésznő épphogy csak bemutatkozott az Underworld franchiseal. Akkoriban többen is próbálták összehozni a Wonder Woman filmet, köztük Joss Whedon is, de minden próbálkozás kudarcba fulladt. A sikertelenség egyik oka talán az lehetett, hogy nem sikerült megtalálniuk Wonder Woman megfelelő megformálóját. Beckinsale elmondása szerint ő azért nem vállalta a filmet, mert épp elég volt neki egy akció-franchise akkoriban:

"Nem voltam olyan kétségbeesett, hogy akrobatatrikót húzzak. Gumi nadrágot már így is viseltem. Számításba kell venni, hogy egyszer gyereke lesz az embernek és nem szeretné túlságosan leégetni magát előtte."

Ezen kívül Beckinsale a forgatókönyvvel sem volt teljesen megelégedve, amikor a Warner Bros. megkereste az ajánlattal. A színésznő állítása szerint sokkal jobban jártunk azzal a verzióval, amit most Jenkins hozott el nekünk. Nektek mi a véleményetek? Megnéztetek volna egy Wonder Woman mozit Beckinsale főszereplésével?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.