Hirdetés

Kate McKinnon magyarul rappelt Jimmy Fallonnál

|

Szem nem marad szárazon.

Hirdetés

Szeretitek Kate McKinnon-t? Igen? Kiváló, mert akkor egészen biztosan örömötöket lelitek a következő videóban, amelyben a méltán imádott humorista éppen egy Animal Cannibals-dalt rappel tökéletes kiejtéssel Jimmy Fallon showjában.

Hirdetés

A színésznő majd' egy évig tartózkodott Magyarországon a Kém, aki dobott engem forgatása végett, így volt ideje kitanulni a honi kultúrát és volt ideje megtanulni a Yozsefváros című dal szövegét. Az előadásmód egyszerűen tökéletes, ugyanakkor rendkívül szürreális, hiszen bármennyire vicces és legyenek bármennyire meglepő húzásai McKinnon-nak, mégis az az utolsó amire számítasz, hogy majd egy Animal Cannibals-dalt ad elő Jimmy Fallonnál. És mégis ez történt. És - legyünk őszinték - kevés viccesebb, szívderítőbb dolog történt ennél a héten. Yo!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.