Hirdetés

Kate Upton vs. Helen Flanagan harc a Bond lány szerepéért

|

Igazi nehézbombázók versengenek a 24. Bond film női főszerepéért. Helen Flanagan angol színésznő mellett Kate Upton amerikai modell és színésznő is szeretné magáénak tudni a következő Bond lány szerepét.

Hirdetés

Az biztos, hogy Flanagan már találkozott a castingos személyzettel, Uptonról ugyanaz nem mondható el teljes bizonyossággal.  Azt viszont igen, hogy Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Whishaw is visszatér a következő filmben. Egy pletyka szerint Sebastian Faulks Az ördög táncba visz című regényéből írják a forgatókönyvet. Szerintetek melyik hölgynek van meg rá a kellő mellbő… akarom mondani tehetsége, hogy szerepeljen a 24. Bond filmben? És, ha már itt tartunk, szerintetek ki volt minden idők legjobb Bond lány a vásznon? A folytatásban találtok egy képösszeállítást a legszebb Bond lányokról, tessék véleményt nyilvánítani!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.