Hirdetés

Kate Winslet pirul

|

A világ mozirajongói izgatottan készülnek a viszontlátásra, a résztvevők viszont zavarba jönnek tőle.

Hirdetés

A Titanic (hazai bemutató: április 5.) James Cameron lelkesedésének és elszánt munkájának köszönhetően 3D-ben tér vissza a mozikba, és ez azt jelenti, hogy azóta világsztárrá vált színészeinek is szembe kell nézniük egykori önmagukkal. – Erre nem lehetett felkészülni – jelentette ki Kate Winslet az ITV reggeli műsorában. – Akkoriban kétszer is megnéztem a Titanic-ot és azóta egyszer sem. Amikor most 16 évvel később felvettem a 3D-szemüveget, nagyon izgatott voltam. De abban a pillanatban, amikor megláttam magamat, már azt szerettem volna, ha leállítják a vetítést. Iszonyatos, hogy néztem ki! Leóról nem is beszélve.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.