Hirdetés

Kathleen Kennedy otthagyta a Jurassic Park 4-et

|

Körülbelül 1 hónapja jelentették be, hogy végre lesz Jurassic Park 4, amit (ha minden jól megy) jövőre már be is mutatnak.

Hirdetés

Eddig Kathleen Kennedy volt a film producere, de kilépett a projektből és inkább a közelgő Star Wars filmek fogják lekötni. Ezt férje, Frank Marshall meg is erősítette. "Ms. Kennedy mostmár a Star Warson fog dolgozni. Nem lesz a Jurassic Park 4 producere. TIE vadászgépekre cseréli a dinoszauruszokat." A JP 4 forgatókönyvét Rick Jaffa és Amanda Silver (Majmok bolygója: Lázadás) írták, a bemutató 2014. június 13-án lesz, bár még nincs se rendező, se főszereplő. Kennedy-ről azt tartják, hogy egy kőkemény üzletasszony, nagyon is tudja, hogy mihez kell nyúlni, komoly híre van mindenhol. Vajon azért képett ki, mert esély van rá, hogy bukjon a Jurassic Park 4?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.