Hirdetés

Kavarás - Trailer #2

|

Adam Sandler és Drew Barrymore ismét közös vígjátékot csinálnak, melynek itt a 2. előzetese.

Hirdetés

Frank Coraci komédiájának első előzetese nagyjából három hónappal ezelőtt érkezett, most pedig itt a második, hogy emlékeztessenek minket, hogy igen, ez még mindig létezik. Az előzetes maga ígéretes is, ráadásul a gyerek színészek is egész szórakoztatónak tűnnek, de túl sokszor dőltünk már be Adam Sandlernek az elmúlt évek során, hogy ne legyen bennünk gyanú a film minőségével kapcsolatban. Minden esetre érdemes rávetni egy pillantást és reménykedni, hogy egy kellemes kis nyári vígjáték lesz belőle. Főbb szerepekben még Terry Crews, Wendi McLendon-Covey, Kevin Nealon, Bella Thorne és Joel McHale. A Kavarás július 3.-án érkezik Magyarországra.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.