Hirdetés

Még mindig tervben van a Bill és Ted 3!

|

Hirdetés

Egészen pontosan 27 éve láthattuk először a zseniális páros, Bill (Alex Winter) és Ted, az akkoriban még kölyökképű (Nem mintha öregedett volna egy kicsit is) Keanu Reeves első kalandját. A remek poénok és szórakoztató történet megtette hatását és két évvel később már láthattuk a duó haláli túráját is. 10 évvel a második rész után, 2001-ben felmerült a trilógiává alakítás ötlete, de azóta jó néhány év eltelt, Reeves óriási karriert futott be és úgy tűnt végleg homályba veszett Bill és Ted harmadik kalandja. Ez idáig. [caption id="attachment_83854" align="aligncenter" width="715"]

Az utóbbi években nem igazán gondolta volna senki sem, hogy Bill és Ted visszatérhet.
Az utóbbi években nem igazán gondolta volna senki sem, hogy Bill és Ted visszatérhet.[/caption] Az elmúlt évek és a rengeteg sikerfilm után Keanu Reeves még mindig nem mondott le a folytatásról. Pár napja az IGN-nek adott interjújában elárulta, hogy ugyan több mint egy évtizede lebeg a harmadik rész terve Hollywoodban, de mindenképp el fog készülni.
Egy stúdióval dolgozunk együtt. Egyelőre a történetet próbáljuk jól összehozni. Ha sikerül, akkor mindenképp filmet csinálunk belőle.
Ha valami, akkor Keanu Reeves ezen kijelentése, mindenképp bizalomra adhat okot a kultfilmek rajongói számára. De Reeves nincs egyedül, ugyanis a film másik sztárja, Alex Winter is kitart a projekt mellett. Ugyan Winter nem futott be akkora karriert, mint színész kollégája, mégis az elmúlt években néhány sorozatban szinkron hangként vagy epizód szereplőként feltűnt. Mostanában éppen a kickstarteren próbál pénzt gyűjteni, hogy dokumentumfilmet készíthessen Frank Zappa életéről és munkásságáról. Reeves pedig nyakig elmerült a kegyetlen bérgyilkos, John Wick karakterében, ugyanis tavaly október óta már javában folynak a 2014-es film folytatásának munkálatai. Ti szerettétek az előző két Bill és Ted filmet? Örültök a folytatás hírének vagy inkább hagyniuk kellett volna, hogy elússzon az el nem készült projektek tengerében?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.