Hirdetés

Keanu Reeves F1-es dokusorozatot készít

|

A projekt egy négyrészes minisorozat formájában fog napvilágot látni a Disney+-on.

Hirdetés

Keanu Reeves-ről tudvalevő, hogy némileg megszállottja a sebességnek (gyűjti a motorokat), így nem feltétlen hat meglepetésnek az, hogy most egy projekt erejéig elszakad a szokásos színészi munkától és egy dokumentumfilmsorozat keretén belül a száguldó cirkusz világáról, illetve annak egy szeletéről igyekszik majd mesélni nekünk. 

Hirdetés

A North One Television produceri égisze alatt készülő sorozat legfőképpen Ross Brawn-ra, a brit üzletemberre, illetve a Forma-1 sportszakmai igazgatójára fog összpontosítani, aki még 2009-ben megvette a Honda csapatot, átnevezte Brawn GP-nek és két bajnokságon is keresztülvitte azt (az ausztrál nagydíjon is aratott a csapat, majd később a spanyol és monacói nagydíjon is felülkerekedtek mindenkin). Reeves elmondása szerint (még a Grand Prix-n kapta mikrofonvégre egy újságíró) egy barátja mesélt Brawn-ról először és úgy gondolta, hogy erről a sztoriról szeretne még többet megtudni és szeretné elmesélni mozgóképes formában. 

Nagyszerű volt megtudni azt, hogy mennyi minden történt a Forma-1 tájékán abban az évben. 

- mondta. 

A sorozatban elvileg olyan nagyobb neveket is megszólaltatnak majd, mint Luca di Montezemolo (aki a Ferrari korábbi elnöke), illetve Jenson Button autóversenyző, valamint a szintén versenyző Rubens Barichello. Az egyelőre cím nélküli széria ha minden jól megy, akkor 2023 őszén fog debütálni a Disney+-on.

Reeves mindeközben javában dolgozik a John Wick negyedik etapján, ami várhatóan szintén 2023-ban lát majd napvilágot. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.