Hirdetés

Keanu Reeves feldobta a magas labdát a Marvel Filmes Univerzumának?

|

A színészt nem először és nem is utoljára kérdezték arról, hogy mikor csatlakozik végre a szuperhősök világához.

Hirdetés

Lassan ott tart a Marvel Filmes Univerzum, hogy már minden nagyobb nevű színész és színésznő tiszteletét tette legalább egy filmjükben. Azonban továbbra is akad egy név Hollywoodban, akinek távolléte szúrós tüskeként böki a rajongók oldalát: mégis mikor kerül sor Keanu Reeves debütálására ebben az univerzumban?

A kérdést nemcsak egymással szokták megvitatni a rajongók, hanem olykor még a színésznek is odaszegezik, amikor éppen lehetőség nyílik rá. Reeves pedig az Esquire-nek adott videóinterjúban ismét bizonyította, milyen nagyszerű ember, hiszen a sokadik hasonló kérdés után is kulturáltan és tiszteletteljesen adott választ.

"Ez igazából már nem nagyobb egy univerzumnál? Ez már inkább egy multiverzum, egy marvelverzum. Nagy megtiszteltetés lenne (csatlakozni). Csodálatos rendezők és látnokok dolgoznak ott, és egy olyasvalamit építenek fel, amit még senki más előtte nem csinált. A történet, az ambíciók és a forgatások tekintetében is nagyon különleges a Marvel Filmes Univerzum. Nagyon menő lenne a részesévé válni."

Hirdetés

Ez bizony akár egy keringőre való felhívásként is értelmezhető. Ugyanakkor érdemes felidézni, hogy Reeves neve már évek óta benne van a Marvel-körüli pletykahírfolyamban. Állítólag nem is egyszer azért hiúsult meg Reeves Marveles premierje, mert egyszerűen túlságosan zsúfolt a színész forgatási naptárja. Ez a sűrű menetrend pedig a következő években sem lesz sokkal szellősebb. Mindenesetre Reeves saját szavai alapján nyitott lenne valamikor berúgni az ajtót, hogy beléphessen a marvelverzumba.

Ti milyen szerepben tudnátok elképzelni Reevest a Marvel Filmes Univerzumban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.