Hirdetés

Keanu Reeves, mint rendező

|

Újabb én rendezem a filmet is mert akkora májer vagyok produkció van készülőben, melynek Keanu Reeves lesz nem csak rendezője, de főszereplője is.

Hirdetés

Bizony, Mr. Reeves-nek is ez az első rendezői debütálása, és még...nos, különlegesebben hangzik, mint Fiennes Coriolánusz projektje. Ebben a filmben szerepel majd az angol mellett mandarin kínai nyelv is, és valószínűleg hasonlítani fog Keanu jelenlegi, 47 Ronin című filmjére, amiben feltehetőleg több Ronint is felvonultatnak. (Például olvastam már K. Ronin könyvet is, az is érdekes volt.) Már alig várom, hogy a legfőképp Otthonom, Idaho-ból ismert úriembert rendezőként is megtapasztalhassam.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.