Hirdetés

Keanu Reeves még egy problémás repülőgéputat is fel tud dobni

|

A lassan trilógiává növő John Wick-filmek főhőse eddig is híres volt becsületességéről és bőkezűségéről, de egy múlt heti repülőút után még inkább rászolgált ezekre a jelzőkre.

Hirdetés

Keanu Reeves a múlt hétvégén felszállt egy San Franciscóból a kaliforniai Burbankba tartó repülőgépre, viszont az úti cél elérése előtt sürgősen le kellett szállniuk Bakersfileden (valamilyen szokásos meghibásodás miatt, de ezt nem erősítette meg még a cég). A leszállítás után számos fénykép és videofelvétel árulkodik arról, hogy Reeves még mindig az egyik legbecsületesebb, legkedvesebb és egyben legmegértőbb színész Hollywoodban, hiszen az ilyen esetekben az utasokban felgyülemlett indulatok levezetése érdekében végig szórakoztatta, szóval tartotta az embereket, és ott segített mindenkinek, ahol csak tudott. Vicceket mesélt, humoros anekdotákat mondott Bakersfieldről, de még a kedvenc zenéit is lejátszotta az utasoknak, ezzel egy utánozhatatlan hangulatot varázsolva a kisbuszon Bakersfieldből Burbankba.

 

Hirdetés

Az utasok elmondása szerint sokkal örömtelibben telt el ez az utazás, mint várták vagy mint remélték, és keresve se találhattak volna jobb partnert egy ilyen nem annyira szerencsés alkalomra, mint Reevest. Alább láthattok pár képet és videót, amik mindegyike (újfent) bebizonyítja, hogy több olyan ember kellene az Álomgyárba, mint Keanu.

Persze ez csak közvetetten kapcsolódik a filmiparhoz, de néha belefér az is, hogy ilyen kis színesekről írjunk nektek, pláne ha Keanu Reevesről van szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.