Hirdetés

Keanu Reeves szívesen lenne harmadjára is John Wick

|

Pár nap múlva visszatér a mozikba a csendes, ám rendkívül veszélyes bérgyilkos, akit az orosz maffiózók csak mumusként becéznek. John Wick legújabb holttestekkel kövezett útja azonban nem biztos, hogy az utolsó lesz, legalábbis Keanu Reeves-en aligha múlik.

Hirdetés

A John Wick 2014-ben lenyűgözött bennünket, hiszen a korábban Keanu Reeves kaszkadőreként dolgozó Chad Stahelski, rendezőként, egy olyan bravúros akciófilmet tett le az asztalra, amiről minden - az utóbbi években készült -  akciófilm példát vehetne. Ebben legalább annyira erős hatással rendelkezett a film főhőse, Keanu Reeves, aki szótlan komorságával képes volt, megragadni a nézőt a film közel két órájában az orránál fogva húzni maga után a pörgös akcióforgatagban. Akárcsak mi nézők, maga Reeves is legalább annyira élvezte a film minden percét, ezért a korábbinál még nagyobb elhivatottsággal vetette magát a második rész munkálataiba, most viszont a premier közeledésével elárulta, hogy nem most szeretné letenni a taktikaira szabott fekete öltönyét.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly kérdésére, miszerint szeretné-e trilógiára bővíteni a John Wicket, úgy reagált, hogy: "Abszolút". Továbbá így egészítette ki a mondanivalóját:

Imádom a karaktert és a világot. Hogy lesz-e lehetőségem újra a karakter bőrébe bújni, csupán a közönségen múlik. Ha élvezik azt, amit csináltunk - remélhetőleg igen, nagyon drukkolok - ha élvezni fogják, akkor bizonyára lesz lehetőségünk a karakter történetének folytatására.

Reeves egy kis figyelemfelkeltés céljából korábban azt nyilatkozta a filmről, hogy a folytatás nagyjából 5 nappal azután veszi fel a fonalat, hogy John Wick elsétált az új kutyájával a holdfényben. Elmondása szerint a második rész jóval kiszélesíti a képet. A korábbi bosszútörténettel ellentétben, John a bérgyilkosok szövetkezetével kerül majd összetűzésbe, mivel elárulta korábbi megbízóját, mi több meg is ölte. Az első rész eseményei nagy hatással lesznek a folytatásra. Reeves szerint John a saját életéért, szabadságáért száll majd harcba, hogy újra visszavonulhasson.

Számomra a film arról szól, hogy John harcba száll Johnért.

Azt, hogy John miként - bizonyára az első részhez hasonló bravúrokkal - száll majd harcba John-ért leghamarabb a film magyarországi premierjekor, február 23-án láthatjuk majd.

A John Wick folytatásában Reeves mellett feltűnik még Riccardo Scamarcio, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Bridget Moynahan, Lance Reddick, Franco Nero, John Leguizamo és Ian McShane is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.