Hirdetés

Keanu Reeves szerint több John Wick folytatás jöhet

|

Hirdetés

A John Wick első részének váratlan sikere után nem lepődhetünk meg, ha Keanu Reeves máris több folytatást vizionál neki. A színész elárulta interjújában, hogy örülne,  ha a film egy tisztességes hollywoodi franchise-zá válna:

Imádom a John Wicket. Nagyon jól éreztük magunkat az elkészítése közben. Mondanom sem kell, hogy nagyon szeretnénk folytatni a történetet és a karaktert. Nagyon király ötleteink vannak. Azon tanakodunk, hogy mi emelhetné a következő szintre.
A közelgő sequel tovább térképezi azt az alvilágot, amit az első részben megismerhettünk, és mindezt egy római helyszínnel. A második rész munkálatai már majdnem befejeződtek és valamikor februárra várható a bemutató.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.