Hirdetés

Keanu Reeves szívesen visszatért volna Constantine szerepébe

|

A film rendezője beszélt a démonvadász történetének el nem készült második részéről.

Hirdetés

Még a hónap elején röppenek fel a pletykák, miszerint a Warner Bros. stúdiója egy új élőszereplős DC-film elkészítését tervezgeti, méghozzá a népszerű démonvadásszal, John Constantine-nel a főszerepben. Az általánosságban közönségkedvenc Keanu Reeves még 2005-ben bújt bele a karakter bőrébe Francis Lawrence Constantine - A démonvadász című filmjében, a rajongók egy része pedig örülne, ha a színész visszatérne a szerepben.

Hirdetés

Lawrence a /Filmnek adott friss interjújában beszélt arról, hogy már évekkel ezelőtt megpróbálták beindítani a 2005-ös film folytatásának a munkálatait, ám ebből végül nem lett semmi, lévén a karakter megfilmesítési joga akkor már nem volt elérhető a csapat számára..

Szerintem mindannyian szerettük volna a folytatást. Elég sikeres volt az első rész, és szerettünk volna egy felelősségteljes, még inkább R-rated filmet is. A felelősségteljes alatt azt értem, hogy nem került volna annyiba, mint az eredeti, amiről eredetileg azt hittük, PG-13-as besorolású lesz. Dolgoztunk is a folytatáson egy ideig, ám sajnos ezekkel a ma divatos megosztott filmes univerzumokkal a DC mást tervezett a karakter számára, potenciálisan egy más fajta Constantine-nel. A karakter jogai jelenleg nem elérhetőek számunkra, hogy sorozatot vagy filmet készíthessünk belőle, ami elég nagy kár.

A rendező azt is elárulta, hogy a filmen producerként dolgozó Akiva Goldsman mellett Reeves is vevő lenne egy második részre:

Mostanában is beszéltünk a dologról. Mindig velünk maradt a projekt, mert imádjuk az eredeti filmet, és főleg annak fényében lenne remek folytatni, hogy mekkora kultusznak örvend ma a rajongók körében. Komolyan beszélgettünk és fontolgattuk a dolgot Keanuval és Akivával.

Ugyan egyre inkább úgy fest, hogy Constantine valóban visszatér valamilyen formában, arra vajmi kevés az esély, hogy Keanu Reeves-et is viszont látnánk a szerepben.

Ti szerettétek a 2005-ös filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.