Hirdetés

Keanu Reeves szuperhősnek állhat

|

Keanu Reeves lehet a Netflix nagyszabású szuperhősfilmjének főszereplője.

Hirdetés

Legutoljára a láncdohányos démonvadász Constantine szerepében láthattuk utoljára Keanu Reevest, most azonban ismét szuperhős lehet. A mostanában ügyeletes bérgyilkosként (John Wick) tevékenykedő Reeves a Russo fivérekkel - A Marvel zseniális testvérpárosa, akik idén elhozzák nekünk a Végtelen háború első felvonását is - együtt készítheti el az egyelőre még ismeretlen szuperhősfilmet. A páros jelenléte talán máris garanciát adhat, hogy egy különleges produkciónak lehetünk majd a részesei. Habár Reeves még hivatalosan nem írt alá a szerepre, még lehet, hogy csak előre ülünk fel arra a bizonyos hype vonatra. A nagyszabású produkció meglepő módon a Netflix gondozásában készül majd.

Hirdetés

Úgy látszik, hogy a streaming szolgáltató, a tavalyi évhez képest igyekszik még magasabbra törni. Máris nagyon erős évkezdést tudhat maga mögött, hiszen az Alex Garland által rendezett Annihilation, amelyet már most az egyik legambiciózusabb sci-fi teljesítményként emlegetnek, egy egyértelmű sikernek bizonyult. Ezen túl a Dee Rees által rendezett Mudbound pedig az Oscar-gálán is igen erős jelenléttel bír, annak ellenére, hogy a 2016-os gálán még esély sem látszott annak, hogy a Beasts of No Nation (Cary Joji Fukunaga) szerepeljen az Akadémia jelöltjei között.

A Past Midnight címen érkező szuperhősfilm lehet a következő óriási dobás, amivel a Netflix készül majd. Azt már tudjuk, hogy a rendezői székben Rick Famuyiwa (Dope) foglal majd helyet. Akárcsak a Netflix, úgy Famuyiwa is szárnyal, hiszen épp most fejezte be egy új Showtime sorozat a The Chi pilotjának a rendezését, illetve a Past Midnight mellett még most írt alá, hogy átvegye a David Fincher által félbehagyott The Black Hole képregényadaptáció rendezését is. Az, hogy a két új projektje közül melyiket rendezi majd meg először, egyelőre még nem tudjuk. Ha Reeves rövidesen aláír, akkor van esély rá, hogy gyorsan munkának látnak majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.