Hirdetés

Keanu Trailer - Veszélyben a világ legcukibb cicája

|

Hirdetés

A Warner Bros. Pictures és a New Line Cinema közzétette az eszméletlenül viccesnek ígérkező Keanu első előzetesét. A főszerepben a Keegan-Michael Key és Jordan Peele páros áll, akiket láthatóan megihletett 2014 egyik legjobb akciófilmje, a John Wick. Amint látjátok még a cicát is annak a filmnek a sztárjáról, Keanu Reevesről nevezték el. A történetben Key és Peele unokatesókat alakítanak, akik közül az egyikük szeretett kis macskáját elrabolják. A két lágyszívű fickónak ezért kegyetlen bűnözőkként kell mutatkozniuk, hogy beépülhessenek egy kőkemény utcai bandába és visszaszerezzék szőrös kedvencüket. Viszont az aranyos cicust annyira megkedveli mindenki, hogy bandaháború alakul ki a megszerzéséért. A filmet Alex Rubens forgatókönyve alapján Peter Atencio rendezi. Főbb szerepekben még Will Forte, Method Man és Gabrielle Union. A bemutató 2016 április 29-én esedékes. https://www.youtube.com/watch?time_continue=132&v=KjEusWO6VPg

czqsvbgumaayhmz-jpg-large
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.