Hirdetés

Kedvcsináló érkezett Az Esernyő Akadémia 3. évadához

|

Nem sokat árult el a teaser, a premierdátumot viszont megtudtuk.

Hirdetés

A Netflix egyik legfelkapottabb fantasysorozata Az Esernyő Akadémia, ami már két évaddal büszkélkedhet. Természetesen a második szezon lezártával nem ért véget hőseink kalandja, amire a napokban debütált teaser (kedvcsináló minielőzetes) is ráerősített. Bár nem sok minden derül ki belőle, egy valamit már tudunk: az új évad premierdátumát. 

Hirdetés

A harmadik évadban az Esernyő Akadémia tagjai abban a hitben térnek vissza a jelenbe, hogy sikerült megmenteni a világot egy potenciális apokalipszistől, de rá kell eszmélniük, hogy félre kell tenniük a Verebek ellen táplált ellenérzéseiket, és valami nagyobb veszéllyel kell szembeszállniuk. Hogy ez sikerülni fog-e? Hamarosan kiderül! 

Az új évadban szerepelni fog Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Emmy Raver-Lampman, Justin H. Min, Colm Feore, Ritu Arya, Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David és az Eufóriá-ból ismert Javon 'Wanna' Walton, aki újoncként tűnik fel a sorozatban. 

Alább megtekinthető a mindössze 17 másodperces teaser: 

Az Esernyő Akadémia 3. évada június 22-én debütál a Netflixen. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.