Hirdetés

Kedvcsinálót kapott a Sinister 2

|

Hirdetés

A Blumhouse Productions a WonderCon 2015-öt választotta arra, hogy bemutassa a 2012-es horror folytatásának első ízelítőjét és a Sinister 2 legalább olyan hátborzongatónak tűnik, mint az első rész. A Sinister 2 az előd eseményei után játszódik és egy anya (Shannyn Sossamon) és az ő 9 éves iker fiai (Robert és Darlanian Sloan, akik a való életben is ikrek) csapdába esnek egy vidéki házban, amelyet egy gonosz szellem, a Buhguul kísért. https://www.youtube.com/watch?v=EhI1HkWLUbM A rendezést ezúttal nem a Doctor Strange-en dolgozó Scott Derrickson (Ördögűzés Emily Rose üdvéért, Amikor megállt a Föld, Távozz tőlem, Sátán!) vállalta, hanem Ciaran Foy (Citadella), de a forgatókönyvet azért megírta C. Robert Cargil segítségével. Augusztus 21-én kiderül, hogy másodszorra is kapunk-e egy korrekt horrort.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.